KOLIBRI-MYRTE

NES-Health

Energie en Informatie besturen onze gezondheid.

Door de weg die ik zelf heb bewandeld, ben ik me bewust dat de wereld waar we in leven illusie is. De gebeurtenissen die we meemaken zijn van grotere invloed op ons dan dat we zelf denken. Het is meer dan ellende alleen, het zijn items waar we iets hoeven uit te leren. Dit heb ik aan de lijve ondervonden.


Als ik terug kijk naar het leven van mezelf, wat ik er uit heb geleerd is dit veel.
Ik ben geboren bij één ouder die totaal een andere richting uit wou, door haar ouders tegen gehouden, om doen wat ze wou doen. Daardoor was ik eigenlijk ongewenst, als we ruzie hadden op latere leeftijd heb ik dat genoeg gehoord. Mijn broer die 4 jaar jonger is heeft een beperking. Daardoor kreeg hij als kind in de periode als we naar school gingen veel meer toegelaten dan mezelf.

Toen ik naar school ging in het lager onderwijs werd ik gepest. Dit zijn een aantal items uit mijn leven. Ik heb me daardoor onderdrukt gevoeld. Later in een cursus zelfontwikkeling ben ik me bewust geworden dat dit op mijn levenspad kwam om te leren hoe het voelt om onderdrukking te voelen. In een regressie is me duidelijk geworden dat ik in een vorig leven mensen heb onderdrukt, mensen hun hutjes in brand heb gestoken.

 

Meerdere malen heb ik in vorige levens mensen het leven moeilijk gemaakt.
Door in verschillende regressies waarin die onderdrukkingen duidelijker naar voor werd gebracht, ben ik overgegaan om dit een plaats te geven.
Iets anders dat een rol speelde is mijn angst voor kippen. Mijn grootouders hadden kippen, ik was daar doodsbang voor, ik legde de link dat mijn grootmoeder deze angst in de hand had gewerkt door haar handen te laten zien, die zwaar beschadigd waren vanwege de kippen die er iedere keer als ze de eieren ging rapen, erin pikten. Later in een regressie kwam naar voor dat dit een trigger had geweest. In een ander leven was ik neergestort met een vliegtuig, en zag alleen vogels rond me die me pikten.

 

Ik wens maar duidelijk te maken dat wat we mee maken in ons huidig leven, hoe we iets ervaren een illusie is, de manier hoe we met deze gebeurtenissen omgaan zijn van groot belang. Ik ervaar alles zoveel mogelijk als iets waar we hoeven uit te leren.
Nu ben ik me bewust dat hoe we omgaan met verschillende zaken in ons leven een grote rol spelen.
Ik ben me bewust dat alles energie is, zoals onze gedachten, handelingen, reacties, antwoorden, enz.
Alles hoeft in balans te zijn zoals fysiek, psychisch, emotioneel, sociaal en energetisch.


Wat volgt er anders? Inderdaad we worden ziek.
De 2 therapieën die ik aanbied aan mensen werken op dit volledige verhaal.
Mijn doel is mensen hun gezondheid te ondersteunen, waardoor de levenskwaliteiten kunnen verbeteren.
De uitleg over de therapieën zelf ontdek je verder op mijn website.
  
 

Hilde De Smet

logo